JS 6 4
JS 6 4

Om oss

OTK Klimatinstallationer AB startades 2011 och är ett välrenommerat ventilationsentreprenadföretag. Vårt huvudkontor finns i Enköping, och vi utför arbeten i hela Mälardalen. Vi vänder oss till såväl stora och medelstora byggbolag som bostadsrättsföreningar.

Hos oss finns kompetens för projekt från start till slutförande – vi har egen projekteringsavdelning och kalkylavdelning som tar hand om de första stegen i projekten innan våra skickliga och erfarna projektledare och montörer utför ventilationsmontagen. Därefter finns vi tillgängliga för service, så att er anläggning håller sig i bästa skick i många år framöver.

OTK är en del av Instalco, ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, vs, ventilation, kyla, teknikkonsultation och industri. Ledorden för Instalco är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco